Kategorier

Oksestrimler med ingefær og peberfrugt

4 personer

400 g oksekød i strimler i MesterKvalitet
1 spsk olie
3 peberfrugter 500 g f.eks. 1 grøn, 1 rød og 1 gul
1 stor porre i skiver, 175 g
2 fed finthakket
hvidløg
1 spsk finthakket
friske ingefær
3 spsk sherry eller bouillon
2 dl bouillon
1 spsk soya
Saucejævner

Tilbehør:
Kogte ris f.eks. Global
Cuisine blanding
Vilde ris

Begynd med at flække peberfrugterne og fjern frøstolen. Læg dem med skærefladen nedad på alufolie på en bageplade. Grill dem i ca. 10 minutter i midten af ovnen, til de er brune.

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien i en wok/pande og rist kødet under omrøring ca. 2-3 minutter. Skrab kødet over på en tallerken.

Skær peberfrugterne i grove trekanter, porren i skiver, og hak hvidløg og ingefær. Kom det i wokken og rør rundt 1-2 minutter.

Tilsæt sherry, bouillon og sova og kog i 5 minutter. Jævn med saucejævning til en tynd sauce. Kom kødet i og varm det hele et øjeblik.

Server med vilde ris.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>