Kategorier

Oksekødssuppe

(4 pers)

25 g smør
225 g grofthakket zittauerløg
2 fed hakkede hvidløg
200 g magert, hakket oksekød
1 liter oksebouillon
70 g konc. tomatpuré
450 g bønner i tomatsauce
1 tsk kommen
1 spsk edelsüss paprika
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
50 g pasta, fx. små rør
100 g kvarg 4,5%
1 spsk hvedemel

Tilbehør:
Groft brød

Smelt smørret i en gryde og svits løg og hvidløg heri. Tilsæt oksekød og svits det, til det smuldrer og har skiftet farve. Tilsæt bouillon, tomatpuré, bønner, kommen, paprika, salt og peber. Lad suppen koge ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Tilsæt pasta og kog i ca. 4 min. Rør Kvarg og mel sammen og rør jævningen i suppen. Lad suppen koge ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min., til den er let jævnet. Smag til.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.