Kategorier

Oksekødsruller med fyld

Grill, Oksekød, Hovedretter – Personer: 4

8 tynde skiver oksefilet
salt og peber
olie til pensling

Fyld 1:
4 spsk chilisauce
15 små syltede løg, hakkede

Fyld 2:
4 spsk fransk sennep
fintklippet purløg

Fyld 3:
4 spsk grønne peberkorn, knuste
1 spsk olivenolie

Drys bøfferne med salt og peber, og smør den valgte krydderiblanding på efter at have rørt den sammen. Rul kødet sammen om fyldet som en roulade. Skær i skiver og sæt på fire spid. Pensl med olie og grill dem ca. 3 min. på hver side.

En anden mulighed er at drysse bøfferne med salt, peber og paprika og rulle hver af dem sammen om et stykke ost af emmenthaler-typen og grille dem på samme måde som ovenfor.

Kilde: Stine Hansen, 08 Jul 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>