Kategorier

Oksekødsfyld til enchiladas og tacos

Main dish, mexikansk – personer: 4

500 g magert, hakket oksekød
1 stor hakket løg
1 rød peberfrugt i tern
2 spsk majsolie
2 fed finthakket hvidløg
2½ dl tomatpuré
1 tsk tørret origano
½ oksebouillontern
2 friske røde chilier eller pulver

Svits løgternene i olie, til de er klare, tilsæt så kødet og rør i det med en gaffel, til det skiller og skifter farve. Hvis du bruger peberfrugt, skal den i gryden nu. Tilsæt hvidløg, origano og så meget tomatpuré, at du får en ret tyk sauce. Skær de rensede chili i tern og kom dem eller chilipulveret i gryden sammen med ½ oksebouillon opløst i lidt kogende vand. Smag til med salt. Dæmp varmen og lad saucen meget småt under låg i mindst ½ time, eller til den er meget tyk. Portionen passer til 4 store enchiladas (28 cm. i diameter) eller til 12 tacoskaller sammen med salat.

Kilde: Christian Phillip, 27 jan 94

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>