Kategorier

Oksekød med svampe, ingefær og tomat

Hovedret, Wok, Asiatisk – Personer: 4

2 beefsteaks
250 g champignons
1 stort løg
1 tomat
1 tsk ingefær
2 tsk Maizena
2 spsk vand
1 spsk kinesisk soya
olie
list risvin eller tør sherry

Kødet skæres i meget tynde skiver. Champignonerne renses og deles i kvarte. Tomat og løg skæres i tynde skiver. Olien varmes i en wok. Løget vendes i og steges til det gyldner. Derefter tilsættes kød, tomat og champignons. Det hele steger ved stærk varme i 2-3 min. Til sidst jævnes med en rørt blanding af Maizena, vand, soya, ingefær og risvin. Ris vil være naturligt tilbehør, men kogte nudler passer også fint.

Kilde: Andre Dewald, 16 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.