Kategorier

Oksekød i wok

Hovedret, Wok, Asiatisk – Personer: 4

½ kg skært oksekød
1 stort løg
250 g hvidkål
4 stilke bladselleri m. grønt
4 tomater
½ dl kinesisk soya
2 store æbler
2 spsk olie
groft salt og peber
2 spsk oregano
2 fed hvidløg
50 g sorte oliven

Skær oksekødet i strimler så tynde som en blyant. Rens grøntsagerne. Skær løget i tynde ringe. Snit hvidkålen fint. Skær selleristilkene med bladene i stykker på ca. 1 cm. Skær tomaterne og æblerne i tynde både. Hak hvidløgsfedene. Varm olien i woken. Svits løgringene. Kom kødet i woken og svits det. Kom kål, selleri og æbler i. Vend det nogle gange og kom tomaterne i. Vend endnu nogle gange. Kom kinesisk soya, hvidløg, oregano og oliven i. Smag til med salt og peber. Sæt woken på bordet og servér retten med ris og kinesisk soya.

Kilde: Andre Dewald, 16 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>