Kategorier

Oksecuvette med bønner i paprikasauce

4 personer

1 lille oksecuvette, ca. 750 g
salt og peber
lidt olie til stegning

Paprikasauce:
100 g bacon i tern
1 lille løg
15 g smør
½ spsk mel
1 spsk mild paprika
2 dl bouillon
2 dl syrnet fløde 9%
800 g haricots verts

Lav saucen først: Pil og hak løget, svits bacon og løg i smørret i en gryde i 5 min. Drys mel og paprika over og rør godt. Pisk bouillon i og lad saucen koge igennem. Tilsæt syrnet fløde, og varm forsigtigt op. Saucen må ikke koge nu. Kog bønnerne i letsaltet vand, de skal stadig være sprøde. Lad dem dryppe godt af og hæld saucen over. Skær cuvetten i tynde skiver fra et hjørne. Steg dem hurtigt på hver side i lidt olie på en meget varm pande, og krydr med salt og kværnet peber. Hold dem varme under stanniol el. evt. i en varm ovn, tildækket.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>