Kategorier

Nougat-kaneltrøffel

400 g blød nougat
200 g mørk chokolade
½ stang vanille
2 stænger kanel
50 g honning
3 dl piskefløde
150 g blødt usaltet smør

Hak nougat og chokolade fint. Bring fløden i kog med vanille, kanel og honning. Lad det småkoge 2 min. Tag det af blusset og lad det trække under låg 2 timer.
Skrab vanillekornene ud og ned i fløden – smid stangen væk.
Bring igen fløden i kog, hæld den igennem en sigte over den hakkede nougat og chokolade under omrøring. Rør smørret i når massen er ca. 40º varm.
Hæld massen i en form beklædt med film og stil det hele køligt til næste dag.
Rul massen til kugler, og vend dem i cacao, eller smør massen ud på udrullet marcipan, rul en roulade og pensl dem med smeltet chokolade.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.