Kategorier

Napolibrød

4 store skiver franskbrød
olie
1-2 knuste fed hvidløg
2 gulerødder i strimler
1 peberfrugt i strimler
1 hk. løg
2 hk. tomater
salt og peber
1 spsk balsamicoeddike
2 spsk olivenolie

parmaskinke

Brødet pensles med olie, og knuste hvidløgsfed fordeles herpå. Lægges på folie, ristes under grillen i ovnen 2.-3 min.
Gulerod, peberfrugt, løg og tomat svitses i olien sammen med eddike, salt og peber i 10 min., smages godt til.
Fordeles på brødet og pyntes med skinke.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>