Kategorier

Nakkekam med rødbeder

4-6 personer

ca. ¾ kg nakkefilet
groftkværnet peber
1 spsk fransk sennep
1 tsk kommen
1 tsk salt
15 g margarine
1½ dl rødvin
1 dl vand
250 g løg
½ kg kogte rødbeder
2 dl fløde
2 tsk maizena
salt, peber

Tilbehør:
kartofler eller groft brød

Kødet gnides med peber, smøres med sennep og kommen og drysses med salt. Kødet brunes i en gryde i margarinen. Rødvin og vand tilsættes, og kødet småsteger ca. 20 min. Løgene skæres i kvarte, rødbederne i ret tykke skiver. Løg og rødbeder tilsættes, og det hele steger ca. ¾ time. Saucen jævnes med fløde og maizena og smages til med salt og peber.

Kilde: “Grove grønsager fra Brugsen”

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>