Kategorier

Nøddekrokant

100 g honning
1½ dl sukker
25 g smør
½ tsk vanillesukker
100 g grofthakkede mandler

Kom honning, sukker og smør i en gryde. Kog blandingen ved jævn varme i 5 min. Rør vanillesukker i sammen med de hakkede mandler. Kog endnu 3 min. Prøv med en lille portion af blandingen på en kold tallerken – bliver den ikke hård, skal massen koge lidt endnu. Hæld massen på et stykke bagepapir lagt på en bageplade, og inden krokanten er helt stivnet, skæres den i små stykker. Opbevares tørt, ellers bliver krokanten klistret.

Kilde: Hjemmet

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>