Kategorier

Nøddekage

8-12 personer

100 g margarine
75 g hasselnødder
50 g sukker
2 æg
150 g mandelmasse/marcipan
75 g mandelmel (finthakkede mandelflager)
½ tsk bagepulver
1½ dl creme fraiche 38%

Forvarm ovnen til 175 grader. Smelt margarinen og smør en tærteform eller bageform med lidt af det. Hak hasselnødderne groft og brun dem i ovnen. Pisk sukker og æg hvidt, gerne med elpisker. Herefter piskes den smeltede margarine i. Mandelmassen rives groft på et rivejern og piskes sammen med mandelmel og bagepulver. De afkølede nødder og creme fraichen vendes i massen. Dejen hældes i formen og bages i ca. 25 minutter.

Server evt. råcreme eller frugtkompot til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>