Kategorier

Nøddehorn med fløde

Ingredienser
1 1/2  dl  Fløde
25  g  Gær 
100  g  Smør eller margarine
6  dl  Hvedemel (350 g) 
1  spskf  Sukker
1/2  tskf  Salt 
1   Æg
Æg til pensling 
  
FYLD 
50  g  Smør eller margarine
50  g  Hakkede hasselnøddekerner 
3  spskf  Sukker     

Fremgangsmåde
Fløden lunes, gæren udrøres heri.
Fedtstoffet smuldres i melet.
Fløde, sukker, salt og æg tilsættes,
og dejen æltes sammen. Stilles til
hævning et lunt sted i ca. 20 minutter.

Fyldet røres sammen.

Dejen slås ned og rulles ud i en
stor cirkel. Cirklen deles i 12 trekanter.
1 tsk. fyld lægges på hver trekant.
Rulles sammen fra den brede ende mod
midten og formes til horn.

Efterhæver på pladen i ca. 20 minutter,
og bages ved 200° i ca. 15 minutter.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.