Kategorier

Nøddemakrondessert

10-12 personer

Bunde:
4 æggehvider
150 g sukker
125 g marcipan
150 g hasselnøddekerner
2 tsk mel
 
Fyld:
300 g mørk chokolade
2 spsk pulverkaffe
½ l piskefløde

Æggehviderne piskes stive. Sukkeret piskes i lidt efter lidt og det piskes helt stift. Marcipan rives. Nødderne hakkes. Marcipan og nødder blandes med melet og røres med ¼ af marengsmassen. Den resterne mængde marengs vendes i nøddedejen. Dejen deles i to bunde. Bages på bagepapir, der er smørsmurt og meldrysset. Bages ved 150 grader i ca. 35 minutter.

Fyld: Chokopladen smeltes med pulverkaffen. Fløden piskes stiv og vendes i chokolsden. Halvdelen af fyldet lægges på den ene bund. Den anden bund lægges over, og resten af fyldet smøres på.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.