Kategorier

Mycella bøffer

4 personer

700 g hakket oksekød
4 skiver Mozzarella
2 spsk finthakket purløg
4 skiver Mycella eller anden blid skimmelost
1 spsk olie

Kødet deles i 8 dele, bøfferne trykkes ud med en paletkniv ud til 8 tynde bøffer. På 4 af bøfferne lægges en skive mozarellaost der drysses med purløg. De andre lægges ovenpå og trukkes godt fast i kanten, så osten er helt indelukket. Drys med en anelse peber. Pensles med lidt olie og sættes under den varme grill i ca. 3 minutter. Vendes og en skive Mycella lægges på hver. Sættes atter under grillen, til den blå ost er begyndt at boble.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>