Kategorier

Milanesisk grønsagssuppe

Suppe 4 personer

3/4 kg forskellige grønsager: (blomkål, ærter, gulerødder, majroer, porrer, savoykål, spinat )
1 løg
1 fed hvidløg
½ kg kartofler
½ selleri
200 g grønne bønner
6 spsk olivenolie
200 g ris
½ bouillonterning
2 spsk tomatpuré
Basillikum
Bredbladet persille
Merian
Timian
Salt – friskkværnet peber

Skær grønsagerne i småtern. Svits løg og hvidløg i olie. Når de tager farve, tilsættes grønsagerne og når de er blanke, hældes et par liter kogende vand og den opløste bouilloterning ved. Kog sagte i et kvarter, tilsæt så risen. Kog yderligere et kvarters tid før krydderurterne og puréen tilføjes. Smag til med salt og peber. Servér groft hvedebrød til suppen og drys en klat reven parmesan over hver portion. Et par tørre parmesan-skorper kan koge med i suppen og give ekstra kraft.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. John Erik Hansen 01-03-1996.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>