Kategorier

Mexikansk bønnegryde

Kødløs dag – Personer: 4

1 dåse bønner i tomatsovs
2 løg
olie
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
250 g champignion
500 g tomater
peber
5 dl grønsagsboullion
maizenalmel
evt. lidt ærter
persille
lidt cayennepeber
salt
andre kryd. efter behag

Løgene hakkes og brunes i olien. Peberfrugterne skæres i strimler og tilsættes sammen med halve champignion. Simrer 5 min. Tomaterne skæres i små stykker og blandes i gryden. Boullionen hældes i, og det simrer endnu 5 min. Bønnerne tilsættes, og der jævnes med lidt Maizena rørt ud i vand. Der smages til med krydderier, og der drysses persille over inden servering.

Ris, pasta eller flütes serveres som tilbehør.

Kilde: Anne Lindholt, 29 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>