Kategorier

Matjesfilet med flødesennep

1 løg
½ l vand
1½ dl eddike
2 spsk sukker
4 enebær
8 matjesfileter (à 50 g)
1 usprøjtet appelsin
1½ dl piskefløde
2-3 tsk dijon sennep

Løget pilles og skæres i ringe, koges op med eddike, vand, sukker og enebær. Lagen afkøles helt. Matjesfileterne skæres i mindre stykker, overhældes med marinaden, dækkes til og trækker i køleskab i 1 døgn. Marinaden hældes fra, appelsinen skylles og ca. halvdelen af skallen skæres i julienne. Resten af appelsinen pilles og skæres i skiver, der deles i 1/4 . Matjesfileterne blandes med løgringe fra lagen og appelsinstykker. Fløden piskes let og vendes med sennep og fintrevet skalotteløg. Matjesfileterne lægges i en skål, flødesennepen hældes over og der pyntes med appelsinjulienne.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.