Kategorier

Marinerede forårsløg

15-20 forårsløg
3 dl tør hvidvin
1½ dl grønsagsbouillon
1 spsk hvidvinseddike
1 spsk olivenolie
timian
4-5 tomater
salt og peber

Fjern rodskiven og det groveste af de grønne blade fra løgene.
Kog løgene sagte i marinaden, til de er netop møre, læg dem på et serveringsfad og kog marinaden lidt ind.
Skold og flå tomaterne, befri dem for kerner og skær kødet i små terninger. Krydr med salt og peber og læg tomaterne over løgene. Hæld den varme marinade over, og lad det hele køle af.
Passer godt til kylling, kalve- og lammekød.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>