Kategorier

Marengsæbler

Fyld:
6 æbler
100g sukker
2 tskf kanel

Marengs:
3 æggehvider
200g sukker
50g mandelflader

Tilbehør:
Flødeskum eller is

Tilberedning:
Skræl æblerne, skær dem i skiver. Læg dem i et smurt ovnfast fad og drys dem med kanel og sukker. læg alufolie over og klip et hul i midten, så dampen kan komme ud. Bages i 15 min. ved 200°C. Hæld så væden fra æblerne. Pisk hviderne stive og pisk sukkeret i til massen er er stiv. Vend mandlerne i og fordel massen over æblerne. Sæt fadet i ovnen og skru ned til 175°C, bages 15 min mere til den er smuk gylden.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>