Kategorier

Mangochutney med æbler og rosiner [Indisk]

1 portion

½ frisk rød chili
1 spsk salt
1 fast mangofrugt
4 spsk hakket persille
3 æbler
2 spsk revet kokos
3 dl rosiner
1 ½ dl vineddike
4 spsk honning
1 ½ dl vand

Skyl chilien. Skræl mangofrugten og æblerne. Skær mangokødet fra stenen. Fjern kernehuset fra æblerne. Skær mangokødet og æblerne i mindre stykker og hak chilien. Småkog alle ingredienserne sammen under låg i 25 minutter. Rør en gang imellem. Hvis chutneyen er for tynd koges den yderligere ind uden låg til passende konsistens. Hæl blandingen på rene glas med tætsluttende låg. Chutneyen kan holde sig 2 måneder i køleskabet.

Kilde: Steen Larsen, “Grøn mad over alle grænser”.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.