Kategorier

Majspandekager med kødfyld

Oksekød – Personer: 4

75 g Hvedemel
75 g Majsmel
3 dl Mælk
3 Æg
½ ts Salt
2 Løg, finthakkede
20 g Margarine
300 g Hakket oksekød
Peber
1 dl Tomatpuré
½ ts Chili eller cayennepeber
35 g Margarine

Pandekager: Rør mel og mæl sammen. Rør salt og æg i. Smelt margarinen og rør det i dejen. Bag pandekager af dejen, de skal bages, så de er lyse på begge sider.

Fyld: Svits løgene i margarinen i en gryde. Smid oksekødet i og svits et par min. Tilsæt tomatpuré og krydderier og lad det småkoge i 10 min. Smør et ovnfast fad. Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem i fadet med sammenføjningen nedad. Smør dem lidt på oversiden.

Bages i ovenen i 10-15 min. ved 225°

Kilde: Anne Lindholt, 29 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.