Kategorier

Maccheroni med romersk kødsauce

Pasta, hovedret 4 personer

Kødsauce:
200 g hakket oksekød
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 spsk smør
2 dl bouillon
1 spsk hakket bredbladet persille
Salt – friskkværnet peber

Pasta:
400 g maccheroni, penne eller anden hul pasta
4 spsk smør
50 g reven parmesan, asiago eller anden mager ost
Friskkværnet peber

Ophed olie og smør og svits hvidløget til det er blødt. Tilføj det rørte hakkekød. Rør godt rundt og smag til med salt og peber. Lad kødet simre i et kvarters tid, tilsæt så bouillonen og lad det simre videre uden låg en halv snes minutter. Den hakkede persille røres i til sidst. Kog patsaen al dente, dræn den og bland den i en varm skål med smeltet smør. Bland en granulerede ost i og drys rundhåndet med peber. Servér omgående pasta og sauce hver for sig.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.