Kategorier

Mørbradschnitzler med valnøddesauce

4 personer

1 svinemørbrad ca 350 g
salt og peber
50 g smør
2 spsk olie
20 basilikumblade
2 fed hvidløg
30 g valnøddekerner
2½ dl piskefløde
200 g pastaskruer

Afpuds mørbraden og i tynde skiver og krydr med salt og peber. Varm smør og olie og rist kødet ved stærk varme 2 min på hver side. Tag dem af mens saucen laves. Hak basilikum, de pillede fed hvidløg og valnødderne og rist det i fedtstoffet i 2-3 min. Hæld fløden på og lad saucen koge godt igennem. Smag til med salt og peber. Kog pastaskruerne i vand i 10 min og hæld vandet fra. Varm kødet i den varme sauce i 2-3 min og server med pastaskruerne til.

Hertil et glas kold Chianti.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.