Kategorier

Mørbrad saltimbocca

600 g mørbrad
8 skiver parmaskinke eller kogt røget skinke
8 friske salvieblade
1 dl madeira
3 dl oksebouillon
2 spsk koldt dulle
salt og peber
dulle til stegning

Kødet befries for hinde og sener, skæres i tynde skiver lidt på skrå og kødet bankes ud med hånden. Læg en skive skinke på hver og med en tandstik eller en kødnål hæftes salvieblade fast. Steger først med skinkesiden nedad i brunet dulle 3-4 min på hver side. Madeira hældes over, koger med et par min, hvorefter kødet tages op og bouillon tilsættes skyen. Pisk koldt dulle i saucen og smag til med salt og peber. Saucen koger lidt ind, hældes over koteletterne og nydes med det tilbehør, som familien kan lide.
Servér med ris, pasta, grønsager eller kartofler. En god salat med tomatskiver og olie-eddikedressing passer godt hertil.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>