(2-4 personer)
Pensl et par skiver godt italiensk brød på begge sider med basilikumolie.
Rist brødet sprødt i en 250º varm ovn i 5-10 minutter, og spis det til salaten.
2 store håndfulde frisk, istandgjort spinat pr person (knap 1 kg til 4 personer)
1 bdt. eller en hakke storbladet brøndkarse
100 g baconterninger
2 spsk olie
1 hk. løg
20 g smør
3-4 spsk rødvinseddike
2-3 tsk honning
Steg bacon langsomt sprødt i olie på en pande. Afdryp på køkkenpapir.
Kom smør i fedtstoffet på panden, og svits løget klart. Spæd med eddike, kog op, smag til med honning samt salt og peber, og rør bacon i dressingen.
Steg spinaten i en oliepenslet wok eller stor pande under konstant røren, ikke mere end 30-40 sekunder. Bland brøndkarse i, anret straks portionsvis, og fordel den varme dressing over salaten.