Kategorier

Lun salat – med spinat, brøndkarse og bacondressing

(2-4 personer)

Pensl et par skiver godt italiensk brød på begge sider med basilikumolie.
Rist brødet sprødt i en 250º varm ovn i 5-10 minutter, og spis det til salaten

2 store håndfulde frisk, istandgjort spinat pr person (knap 1 kg til 4 personer)
1 bdt. eller en hakke storbladet brøndkarse

100 g baconterninger
2 spsk olie
1 hk. løg
20 g smør
3-4 spsk rødvinseddike
2-3 tsk honning

Steg bacon langsomt sprødt i olie på en pande. Afdryp på køkkenpapir.
Kom smør i fedtstoffet på panden, og svits løget klart. Spæd med eddike, kog op, smag til med honning samt salt og peber, og rør bacon i dressingen.
Steg spinaten i en oliepenslet wok eller stor pande under konstant røren, ikke mere end 30-40 sekunder. Bland brøndkarse i, anret straks portionsvis, og fordel den varme dressing over salaten.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>