Kategorier

Linsebøffer

Arbejdstid: 15 minutter

Koge-og stegetid, i alt: 25 minutter

½ kg hakket oksekød
150 g røde linser
1 mellemstort løg
salt
peber
fedtstof til stegning
høvlet peberrod og persille

Skyl linserne under koldt vand og kog dem i 15 minutter i vand, der lige dækker (Linserne skal ikke lægges i blød). Hæld dem i en sigte og lad dem dryppe godt af og svale. Bland dem i det hakkede kød sammen med hakket løg. Form farsen til bøffer, som krydres med salt og peber. Steg dem på begge sider, til bøfferne er gennemstegte. Kog evt. panden af med lidt bouillon og jævn til sovs. Anret bøfferne med høvlet peberrod og hakket persille. Kogte kartofler eller blot lidt groft brød kan servres til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>