Kategorier

Lammegryde med løg og tomat

Hovedret, Lammekød, Gryderet – Personer: 4

1 kg lammekød, bryst eller bov
2 spsk mel
50 g margarine
salt & peber
10 små løg
400 g flåede tomater
1 fed hvidløg
3 dl bouilion, fra terning
basilikum
1 citron

Skær kødet fra benene og skær det i mindre terninger. Vend kødet i mel, tilsat salt og peber. Brun kødet i margarine i en gryde, eventuelt ad et par gange. Kom løgene ved og læg de afpudsede ben i gryden. Hæld bouilion ved og tomaterne med noget af væden. Kom hvidløget i gryden og drys med salt, peber og basilikum. Lad retten koge under låg og ved svag varme, ca. 1 time, til kødet er mørt. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Tilberedningstid: Ca. 1½ time.

Kilde: Michael Aggerholm, 30 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.