Kategorier

Laksetærter

(10 stk.)

350 g mel
250 dulle
½ tsk salt
5-6 spsk koldt vand

600 g røget laks
5 æg
5 dl fløde 13%
2-3 bdt. dild
salt og peber
asparges
citronskiver

Smuldr dulle i melet. Tilsæt salt og vand.
Læg koldt 1 time.
Rul ud og beklæd 10 tærteforme, 10-12 cm i diameter, med den.
Skær laksen i strimler og fordel i tærtebundene.
Pisk æg og fløde let sammen. Tilsæt fintklippet dild, salt og peber.
Fordel æggemassen i formene.
Bag ca. 25 min. ved 200º.
Garnér med aspargessnitter og citronskiver.
Fryse-egnede ubagte og bagte.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>