Kategorier

Løgpostej

(2 L)

500 g løg i skiver
200 g porrer i ringe
150 g reven æble
120 g reven selleri
1 spsk carry
2 spsk olie
130 g franskbrød uden skorpe
1¼ dl letmælk
5½ æg
2 tsk salt
2 tsk allehånde

Skær brødet i terninger og udblød det i letmælken mindst 1 time.
“Brænd” carryen af i olien og svits løg, porrer og selleri 10 min. ved høj varme under omrøring. Tilsæt æblerne.
Rør det udblødte brød ud i letmælken. Bland grønsagerne i.
Rør æg, allehånde og salt i.
Formen fores med bagepapir og farsen kommes i.
Bag 50 min. ved 175º. Lad postejen stå ved eftervarme i 10 min.
Skal afkøles, før den skæres i skiver.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>