Kategorier

Kylling med kokosmælk

Kyllingefilet eller bryst i strimler
Porre eller forårsløg
1 dåse kokosmælk
5 dl Grønsags eller kyllingeboullion

Marinade:
Ingefær gerne frisk
Koriander
Spidskommen
Hvidløg
Olie
Soya

Tilbehør:
Ris og en god salat

Ligedele soya og olie røres med krydderierne. Hæld marinaden over kødet og kom det i køleskabet ½ time.

Skær porre i strimler og steg dem møre i lidt olie. Tag dem af varmen.

Hæld kyllingen med marinade i den gryde du brugte til porrene.

Hæld kokosmælken og boullion på sammen med porrene lad det simre ca 5 min Jævn saucen, den skal være ret tyk.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>