Kategorier

Kylling med kokosmælk og peanuts

Kylling, orientalsk, nødder 4 personer

1 kylling (1200 g)
1 fed hvidløg
1 tsk spidskommen
1 tsk stødt koriander
1 spsk østerssauce
1 spsk olie
1 dåse kokosmælk
1 dl peanuts (fint hakket)
1½ spsk sojasauce
1 spsk citronsaft

Pynt:
Friske koreanderblade

Kyllingen skæres i 8-10 stykker, skindet skæres af. Hvidløg, spidskommen, koriander og østerssauce røres sammen og smøres på kyllingen. Trækker i køleskab ca. 1 time. Kyllingestykkerne brunes i olie. Kokosmælk, peanuts, sojasauce, citronsaft og salt tilsættes. Snurrer saammen ca. 45 min til kødet er mørt og gennemstegt.

Tilbehør: Jasminris og en salat med f.eks. Papaya, iceberg og klippet purløg.

Kilde: “Opskrifter med kokosmælk” fra Irma

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>