Kategorier

Kylling med grønne oliven

Fjerkræ 4 personer
 
1 kylling – 1.400 g
2 spsk olivenolie
6 spsk smør
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 peberfrugter
250 g champignoner
2 store tomater
½ dl tør hvidvin
250 g grønne udstenede oliven
½ dl fløde

Rengør kyllingen og skær den i kvarter. Dup dem tørre. Ophed olien og smørret i en kasserolle og steg kyllingen på alle sider til den er brun. Tag kødet fra. Hak løget og hvidløgene. Skær peberfrugterne i kvarter – kassér frøstol og stilk. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Skold tomaterne, træk skindet af og halvér dem. Kom alt i kasserollen. Rør godt rundt – anbring kyllingestykkerne ovenpå – tilføj vin, salt og peber. Lad retten simre under låg i fem kvarter til halvanden time. Tilføj så de udstenede oliven og fløden. Smag til med salt og peber.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>