Kategorier

Kylling med cashewnødder

400g strimlet kyllingfilet
100g usaltede cashewnødder
2 tsk hvidløg, finthakket
1 tsk ingefær, finthakket
2-3 spsk sort chilipasta
1-1½ dl tomatketchup
6-7 forårsløg
3 spsk fiskesovs
1 spsk sukker
2-3 spsk olie til stegning

Rist cashewnødderne i ovnen eller i lidt olie på panden, indtil de er gyldne, og stil dem til side.
Opvarm olien i en wok, tilsæt hvidløg, ingefær, chilipasta og derefter kyllingestykker og lad det stege i 5 minutter. Tilsæt ketchup, forårsløg og smag til med fiskesovs og sukker.

Nødderne vendes i retten lige inden servering.

Løgtoppenen kan klippes til små koste på 10-12 cm. Retten serveres straks med ris til.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.