Kategorier

Kylling i østerssauce

4 personer

1 kylling på ca 1 kg
½ tsk Sel de vie stødt fennikelfrø
2 spsk finthakket løg
3 dl hønsebouillon
1 spsk tomatpuré
250 g champignoner
1 grøn peber frugt
3 spsk østerssauce
1 spsk majsstivelse
1½ spsk vand

Tilbehør:
250 g grønne æggenudler
200 g minimajs

Pynt:
½ agurk i strimler
4 halve pitabrød eller chapatibrød

Kyllingen deles i 8 dele. Brunes på en pande og drysses med salt. Fennikel, løg, bouillon og tomatpuré tilsættes. Simrer under låg i ca. 20 minutter. Champignon skæres i tynde skiver og peberfrugten strimles. Champignon og peberfrugt lægges i saucen der koges yderligere 5 minutter. Østerssaucen røres ned i saucen og varmes igennem. Saucen jævnes med majsstivelse rørt op i koldt vand.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.