Kategorier

Kulmulefileter med rødbedepasta

300 g rødbedepasta, se Grunddej til pasta
4 stk kulmule a 150 g
50 skalotteløg
2 dl hvidvin
3-4 forårsløg
½ dl olivenolie

Kom lidt olivenolie i et ildfast fad. Krydr kulmulefileterne med salt og peber, læg dem i fadet og bag ca. 10 minutter ved 175 grader.

Kør rødbedepastaen gennem pastamaskinen til f.eks. spaghetti. Kog rødbedepastaen som anvist i Grunddej til pasta, når fisken er færdigbagt. Lad pastaen dryppe af i en sigte.

Hak skalotteløgene og sauter dem møre i lidt olivenolie. Kom hvidvin ved og kog ned til en trediedel. Kom pastavandet og fiskesaften fra kulmulefadet ved. Kog igennem, pisk olivenolie i. Hak porretoppe eller forårsløgtoppe i og smag til med salt og peber. Vend rødbedepastaen i og server med den bagte fisk.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>