Kategorier

Krydret løgsuppe

Arbejdstid: 15 minutter

Kogetid: 10 minutter

Ikke fryseegnet

1 kg almindelige løg
2 porrer
3 spsk smør
1 liter lys bouillon eller vand
salt
peber
1 tsk merian
1 grøn og 1 rød peberfrugt

Pil løgene og skær dem i skiver. Skær også de rensede porrer i tynde skiver. Svits begge dele klare i smørret i en gryde – det skal ikke blive brunt. Tilsæt bouillon og krydr med salt, peber og merian. Lad suppen koge 15 minutter. Skær peberfrugterne i små terninger. Kom dem på suppen, når den serveres. Groft brød er godt til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>