Kategorier

Kirsebærkage

200 g smør
100 g spån chokolade
3 spsk rom
180 g sukker
125 g mel
750 g kirsebær m/sten eller 500 g kirsebær u/sten
4 æg
6 tsk bagepulver
125 g snittede mandler
1 tsk kanel

Rør sukker og fedtstof godt og kom æggene i et ad gangen. Rør dejen til den er tyk og lysegul. Bagepulveret, det sigtede mel, krydderierne og mandlerne kommes i. Til sidst rom og spånchokolade. 1/3 af dejen fordeles jævnt i en med smurt pergamentpapir foret springform, kirsebærene og resten af dejen fylder formen op. Bages ca 40-50 min ved 175 grader.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>