Kategorier

Kirsebær i Barolo

Desserter 4 personer

500 g kirsebær
200 g sukker
1 dl solbærgel‚
1 appelsin
½ kanelstængel
½ l Barolo
2 dl flødeskum

Skyl kirsebærrene og udstik stenene. Læg dem i en kasserolle med sukkeret, solbærgel‚en, kanelstængelen, appelsinskallen – uden det hvide – og Barolo’en. Varm op til ca. 130° og lad kasserollen simre en halv times tid. Køl derefter af. Fjern kanelstangen. Servér portionsvis.

Smager bedst efter et par timer i køleskabet.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. John Erik Hansen 24-03-1996.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>