Kategorier

Kinesisk hønsebryst

Fjerkræ 4 personer

300 g udbenet hønsebryst
2 æggehvider
1 spsk maizena
2 spsk vegetabilsk olie

Sennepssaucen:
3 tsk sennepspulver
2 spsk sojasauce
1 tsk sukker
1 spsk vineddike
2 spsk hønsebouillon eller vand
1 spsk olivenolie
½ tsk sesamolie
Salt

Skær hønsebrystet i blyantstynde strimler. Pisk æggehviderne femten sekunder og tilføj kødstrimlerne. Rør godt rundt og kom majsmelet i. Ophed langsomt olien på panden og svits kødet i et par minutter før det anrettes på et forvarmet fad. Ingrdienserne til sennepssaucen blandes og piskes fem sekunder, og hældes over det stegte kød.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>