Kategorier

Kinesisk høne

Hovedretter, fjerkræ 4 personer

1 poulard eller lille høne
Salt og peber
½ tsk stødt ingefær
8 chalotteløg
2 fed hvidløg
2 spsk olie
2 gulerødder
1/4 selleri
1/4 blegselleri
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
3 dl boullion
Kinesisk soya

Skær hønen i ret små stykker uden ben og gnid dem med salt, peber og ingefær. Kog benene af i 3-4 dl vand med salt, gulerødder og selleri. Si bollionen og gem grønsagerne. Brun kødstykkerne sammen med hekkede chalotteløg og knust hvidløg i olie. Tilsæt snittede blegselleri stængler, renset og strimlet peberfrugter og boullion og lad retten småsnurre under låg til alt er mørt. Skær de kogte gulerødder og selleri i små terninger, vend dem i gryden og smag til med kinesisk soya. Serveres med løse ris.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.