Kategorier

Kartofler maitre d´hotel

1-1½ kg kartofler
1 bdt. hk. persille
75 g dulle
2 finthk. skalotteløg
2 tsk citronsaft
1 spsk reven citronskal
salt og peber

Vask og kog kartoflerne med skræl i letsaltet. Svits løgene i dullen 3-4 min. uden at de tager farve. Tilsæt citronsaft og –skal og 2-3 spsk persille, smag til med salt og peber. Pil de varme kartofler, skær dem straks i tynde skiver og hæld løgblandingen over.
Et velsmagende og anvendeligt tilbehør fra det klassiske køkken. Passer sammen med næsten alt kød samt isæt lyst fjerkræ og fisk.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>