Kategorier

Karrygryde med æbler

Hovedret, indisk 4 personer

3 tsk karry
1½ spsk olie
1 stort løg, skåret i smalle både
1 fed presset hvidløg
400 g skinkekød i tern eller strimler
1 grøn peber i terninger
2 skrællede æbler i terninger
3 dl grønsagsbouillon
1½ dl fløde 13%
1 spsk majsstivelse
2 spsk sød mangochutney
Salt, peber
evt. 100 g rejer

Tilbehør:
Løse ris og dampede sukkerærter

Karryen svitses i olie. Løg og hvidløg svitses med. Kødet svitses med. Peberfrugt og æble vendes i. Bouillon tilsættes. Fløde og majsstivelse røres sammen og tilsættes sammen med mangochutneyen. Snurrer ca. 15 min. Smages til med salt og peber. Rejerne tilsættes og varmes kort igennem.

Tilberedningstid: 40 min heraf arbejdstid: 40 min

Energi pr. pers: 3480 kilojoule (830 kcal)

Energifordeling: Protein 19% – 40 g kulhydrat 61% – 124 g fedt 20% – 18 g

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>