Kategorier

Karbonader med Ærter og Gulerødder

Grisekød, Hovedret, Kalvekød – Personer: 4

500 g Kalv og Grisekød
Salt
Peber
1 Æg
100 g Margarine
Persille
Mel til Jævning

Skær gulerødderne i terninger og kog dem med lidt salt og sukker, når de er kogt tilsætter de frosne ærter, der bare lige skal have et opkog. Kom lidt meljævning på og smag det til, drysses let med persille før servering. Form kødet som bøffer, pisk ægget med 2 spsk vand. Vend karbonaderne, først i rasp så i æggemassen, og så igen i rasp. Steg dem i gyldent margarine på begge sider, pas på de ikke bliver for mørke

Kilde: Henrik Nielsen, 11 Jul 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>