Kategorier

Kalkunruller med ost og valnødder

4 skiver kalkunbryst
salt
peber
40 g emmentalerost i stave
25 g smør
3 spsk solsikkeolie
250 g frisk båndpasta
100 g friske skivede champignoner
25 g valnøddekerner
200 g broccolibuketter
4 dl hønsebouillon
1½ dl creme fraiche

Bank kødet let med håndroden og krydr med salt og peber. Læg en ostestav midt på hvert stykke og rul det sammen. Bind bomuldstråd om og brun dem i varmt fedtstof-smør og olie.

Kog pastaen i 8 minutter, hæld vandet fra og kom dem i en gryde sammen med champignoner og broccoli. Hæld bouillonen over og stil det ved middel varme. Bring det i kog og læg kalkunrullerne på toppen. Læg låg over og lad det småsimre i 15 minutter. Tag rullerne op og vend creme fraichen og de lethakkede valnødder i. Lad det simre yderligere 10 minutter og smag til med salt. Servér retten rygende varm.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>