4 skiver kalkunbryst
salt
peber
40 g emmentalerost i stave
25 g smør
3 spsk solsikkeolie
250 g frisk båndpasta
100 g friske skivede champignoner
25 g valnøddekerner
200 g broccolibuketter
4 dl hønsebouillon
1½ dl creme fraiche
Bank kødet let med håndroden og krydr med salt og peber. Læg en ostestav midt på hvert stykke og rul det sammen. Bind bomuldstråd om og brun dem i varmt fedtstof-smør og olie.
Kog pastaen i 8 minutter, hæld vandet fra og kom dem i en gryde sammen med champignoner og broccoli. Hæld bouillonen over og stil det ved middel varme. Bring det i kog og læg kalkunrullerne på toppen. Læg låg over og lad det småsimre i 15 minutter. Tag rullerne op og vend creme fraichen og de lethakkede valnødder i. Lad det simre yderligere 10 minutter og smag til med salt. Servér retten rygende varm.