2 personer
200 g kalkunbryst eller schnitzel
1 porre
1 mellemstort løg eller 2 forårsløg
2 gulerødder
100 g broccolibuketter
1 dl. hønsebouillon
1 spsk soyasauce
1½ spsk cashewnødder
salt
200 g cherrytomater
2 spsk olie til stegning
Serveres med ris og gerne basmatiris
Skær kødet i tynde strimler. Rens porren og skær den i ringe. Løget skæres i små tern / forårsløgene renses og skæres i ringe. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Broccolien deles i små, mundrette buketter. Varm wok/stegegryde op til den ryger. Kom de 2 spsk olie i og derefter kødet. Kødet steges til det skifter farve. Tilsæt grøntsagerne og stir-fry i et minuts tid. Hæld hønsebouillon og soyasauce ved. Tilsæt cashewnødderne og smag til med salt (jeg bruger ofte soyasauce i stedet for salt til denne ret). Lad retten koge godt igennem. Tilsæt cherrytomaterne og server straks.
Kilde: Dorte R. Thyssen