Kategorier

Kødsovs/Tomatsovs

(4 personer)

2 dåser flåede luksustomater
2 fed hvidløg
2 løg
1 okseboullionterning
1 glas champignoner
600 g hakket oksekød
lidt fløde
paprika, peber, salt,
oregano, basilikum,
(Krydderimix.)

Løg hakkes, og svitses/brunes sammen med champignoner og kød i bunden af en gryde. Boullion terningen røres ud i en dl varmt vand. De flåedetomater og vandet med den udrørte boullionterning puttes i gryden. Hvidløg pilles og presses, og kommes i gryden sammen med kryderierne. Tilsidst hældes lidt piskefløde i sovsen (1/8 l). Sovsen bringes i kog og skal simre i et par minutter.

Servering: Serveres sammen med salat til pasta/ris. (Kan også anvendes som sovs til koteletter i fad, og hvis champignoner udelades, som kødsovs til Lasagna)

Kilde: Mortens Opskriftsamling

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.