Kategorier

Kødpie med Harlekin-mos

Hovedret, Oksekød, Kartoffel, Grønsager – Personer: 3

450 g Hakket oksekød
1 Stort pillet og hakket løg
Smør/olie til stegning
1 spsk kinesisk soya
1 ds Flåede tomater
2/3 Kviste timian/eller 1-2 tsk
650 g Kartofler kogt til mos
3/4 Gulerødder
Salt og peber

Brun der hakkede kød sammen med løget till det skifter farve. Tilsæt soya flåede tomater og timian og lad det småstege 10-12 min Mos de kogte kartofler og rør en klat smør i og smag til med salt & peber. Riv gulerødderne groft og rør det i mosen. Hæld kødet i et ovnfad, fordel kartoffelmosen over, sæt fadet i ovnen på risten, ved 200 grader til retten er gennemvarm og mosen gylden (ca 15-20 min.)

Kilde: Flemming Römer, 27 Sep 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.