(ca. 125 stk)
Dej:
250 g farin
450 g honning
110 g smør eller margarine
1 tsk kanel
1 tsk allehånde
1 tsk ingefær
1½ tsk tvekulsurt natron
ca. 700 g hvedemel
Glasur:
ca. 200 g flormelis
1 æggehvide
frugtfarve
Farin, honning og smør eller margarine varmes i en gryde, til sukkeret er helt smeltet. Gryden tages fra varmen. Blandingen afkøles. Natron og krydderierne sigtes sammen med det meste af melet og røres i. Dejen æltes godt igennem og hviler en times tid, hvorefter den udrulles i ½ cm tykkelse på melstrøet bord. Udstikkes som hjerter og kagemænd. Sættes i forvarmet ovn og bages ca. 10 min ved 200 grader.
Skal kagerne hænges op, laves der hul i dem straks efter bagningen. Kagerne afkøles og pyntes med glasur.